Biscuiți de orez cu ciocolată

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Durata

Proces

Se pun într-un blender banana, curmalele, pulpa de la păstaia de vanilie, coaja de lămâie, băutura de ovăz, sarea, zahărul și alunele și se pasează până la omogenizare.

Apoi se adaugă făina de orez și se frământă până se obține un aluat uniform, folosind mâinile sau un mixer cu cârlig de aluat. La final, se adaugă bucățile de ciocolată.

Cu ajutorul unei lingurițe, se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt bile mici de aluat. Se aplatizează ușor și apoi se coc la 180 °C, căldură superioară și inferioară, pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească înainte de a se savura.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult