Budincă de cocos și chia lăsată peste noapte
Autor rețetă: Alexander Flohr
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Uşor
Durata
Proces
Cu o seară înainte, amestecă semințele de chia cu apa de nucă de cocos și siropul de agave și lasă-le la înmuiat timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă din nou bine, se toarnă în 2 pahare sau boluri și se lasă la frigider peste noapte.
Dimineața, se amestecă zmeura cu crema de brânză și sucul de lămâie până se obține o cremă omogenă și se toarnă peste budinca de chia.
Se acoperă cu nucă de cocos rasă și se savurează.
Ingrediente
Număr persoane
-
2
+