Cartofi dulci la cuptor cu salată asiatică

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se spală și se usucă cartofii dulci și se ung cu 1 lingură de ulei de măsline și un vârf de cuțit de sare. Se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C, la căldură superioară și inferioară, timp de aproximativ 55 de minute (în funcție de mărime).

Se amestecă crema de brânză cu sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline și câte un vârf de cuțit de sare și piper până se obține o cremă omogenă.

Se taie tofu în cuburi de aproximativ ½ cm și se prăjește în 1 lingură de ulei de măsline până devine crocant. Se taie castravetele în două, se îndepărtează coaja și se taie pulpa în cuburi de ½ cm. Se toacă fin pătrunjelul și se amestecă cu cuburile de tofu, cuburile de castravete și

Sosul sweet chili. Se condimentează cu sare și piper.

Se spală ruccola și se aranjează pe farfurii.

Se pune cartoful dulce făcut deasupra, se taie pe lungime și se umple cu crema de lămâie și salată. Se toacă mărunt nucile și se presară peste farfuriile aranjate.

 

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult