Cartofi în evantai cu cremă de brânză vegană
Autor rețetă: Simply V
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Mediu
Durata
Proces
Preîncălzește cuptorul la 200 °C, căldură superioară și inferioară.
Se spală bine cartofii cu tot cu coajă și se lasă la uscat. Se taie cu grijă, în mod egal, cu un cuțit ascuțit.
Acoperă o tavă de copt cu hârtie de copt și stropește cartofii cu ulei de măsline. Se presară cu sare de mare și se pun la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.
Apoi, savurează cartofii în evantai împreună cu crema de brânză peste.
Ingrediente
Număr persoane
-
2
+