Cartofi la cuptor
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Preîncălzește cuptorul la 200 °C, căldură superioară și inferioară.
Cartofii se spală, se pun fiecare pe o bucată de folie de aluminiu și se presară cu sare de mare grunjoasă.
Înfășoară folia de aluminiu în jurul cartofilor, așază-i pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și gătește-i pe raftul din mijloc timp de 45 de minute, în funcție de mărimea lor.
Pentru topping, se curăță avocado-ul de coajă şi se taie în cuburi mici. Ardeii se taie in cuburi mici. Roșiile cherry
se spală și se taie în patru. Se adaugă la avocado. Se adaugă uleiul de măsline și puțin suc de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Semințele de pin se prăjesc pentru scurt timp într-o tigaie fierbinte.
Se condimentează cu sare și piper.
Se scot cartofii din cuptor, se taie în mijloc și se presează ușor. Se întinde crema de brânză vegană pe cartofi și se acoperă cu salata de avocado, roșii și ardei și cu semințele de pin prăjite.
Ingrediente
Număr persoane