Cartofi la cuptor cu sos de ierburi

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Curăță cartofii și fierbe-i în prealabil în oală timp de 10 minute. Se încălzește cuptorul la 200 de grade (căldură superioară și inferioară). Se scobește partea superioară a cartofilor la 1 cm adâncime și se înfășoară cartofii în folie de aluminiu. Apoi, se coc timp de 25 de minute.

În timpul ce cartofii sunt la cuptor, amestecă într-un castron condimentele proaspete cu arpagicul tocat, usturoiul pisat, muștarul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper.

Scoate cartofii pe jumătate din folie și presează-i cu grijă cu un cuțit. Adăugă sosul de ierburi peste cartofi și savurează.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult