Caserolă de vinete
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Se spală vinetele și se taie în felii de aproximativ 1 cm grosime. Se sărează feliile și se lasă deoparte pentru aproximativ o jumătate de oră. Apoi, clătește feliile de vinete sub jet de apă rece și usucă-le.
Se preîncălzește cuptorul la 200 °C cu căldură superioară și inferioară.
Prăjește puțin feliile de vinete pe ambele părți în ulei de măsline, apoi pune-le într-un vas de copt.
Se călesc roșiile pentru scurt timp, se amestecă cu crema de brânză vegană, se condimentează cu piper și sare și se toarnă peste feliile de vinete.
Se presară cașcaval ras peste și se introduc la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Se scot de la cuptor, se ornează cu busuioc și se servesc.
Ingrediente
Număr persoane