Chifle bogate în proteine
Autor rețetă: Simply V
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Uşor
Durata
Proces
Se amestecă făina cu praful de copt și sarea.
Se amestecă crema de brânză cu uleiul până se omogenizează și se adaugă la amestecul de făină. Se frământă totul până se obține un aluat ferm.
Se împarte în bucăți de dimensiuni egale și se formează rulouri. Se unge suprafața chiflelor cu puțină apă și se presară cu semințe de dovleac sau sare grunjoasă. Se coc în cuptorul preîncălzit la 220 °C, la căldură superioară și inferioară, pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente
Număr persoane
-
2
+