Cinci legume de iarnă gratinate cu brânză vegană

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se curăță varza de Bruxelles, se fierbe în apă cu sare timp de 5 minute și se scurge. Se curăță și se taie în cubulețe cartofii. Se curăță și se taie mărunt ceapa.

Se curăță și se taie morcovii în felii.

Preîncălzește cuptorul la 200 °C, căldură superioară și inferioară. Unge caserola cu puțin ulei și pune legumele în ea. Se amestecă laptele de ovăz sau laptele de nucă de cocos cu vegeta și cățelul de usturoi tocat și se toarnă peste legume. Se lasă la cuptor timp de 15 minute, apoi se presară cu cașcavalul vegan ras și se dă la cuptor încă 15 minute.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult