Legume umplute
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Preîncălzește cuptorul la 180 °C, căldură superioară și inferioară. Se spală dovleceii, ardeii, ciupercile și roșiile cherry. Se taie dovleceii în bucăți de aproximativ 5 cm lungime și se îndepărtează pulpa.
Se curăță ceapa și se taie în cuburi mici. Se taie pulpa dovleceilor în bucăți mici și se prăjește într-o tigaie cu jumătate din ceapa tăiată cubulețe. Apoi, se lasă să se răcească pentru o perioadă scurtă de timp.
Între timp, pentru ciupercile umplute, se scobesc cu grijă ciupercile cu o linguriță. Se prăjește pulpa îndepărtată cu cealaltă jumătate de ceapă și usturoi și se lasă la răcit.
Se taie ardeii în două pe lungime și se îndepărtează semințele. Se umplu cu cremă de brânză vegană. Se taie roșiile cherry în patru.
Pentru umplutura de dovlecei, se amestecă crema de brânză cu legumele rumenite și se toarnă în dovlecei crema.
Se amestecă crema de brânză vegană cu amestecul de ciuperci, usturoi și ceapă și se umplu ciupercile.
Ingrediente
Număr persoane