Macaroane cu brânză vegană

Autor rețetă: Simply V

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se încălzește cuptorul la 170 de grade (căldură superioară și inferioară). Se fierb macaroanele în apă cu sare până când sunt gătite.

Între timp, se topește margarina. Se amestecă făina și se adaugă sucul de legume și băutura de migdale, amestecând constant, după care se fierbe timp de 2 minute.

La sos se adaugă 50 g de cașcaval vegan ras.

Se spală roșiile, se taie în patru și se îndepărtează miezul. Se spală și se toacă pătrunjelul și se adaugă în sos împreună cu roșiile.

Se amestecă sosul cu macaroanele, se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o tavă de cuptor. Se presară deasupra restul de cașcaval ras vegan și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult