Melci cu „carne tocată”

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Durata

Proces

Se curăță și se taie mărunt ceapa. Se prăjește puțin carnea tocată sau tofu tăiat în cubulețe împreună cu ceapa tăiată în tigaie cu puțin ulei și se lasă să se răcească.

Se încălzește cuptorul la 180 de grade (căldură superioară și inferioară).

Se întinde foietajul și se distribuie uniform  amestecul peste acesta.

Se lasă aproximativ 2 cm în jurul marginii. Se acoperă cu amestecul de carne tocată și ceapă răcit și se rulează cu grijă.

Se taie 6-8 bucăți egale și se așază în poziție verticală într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Se lasă la cuptor timp de 15 minute.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult