Ovăz cu fructe de pădure lăsat peste noapte

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Durata

Proces

Împarte fulgii de ovăz între cele 2 pahare (capacitate de aproximativ 290 ml).

Dacă este necesar, se scot sâmburii din curmale, se taie în felii subțiri și se adaugă la fulgi împreună cu semințele de floarea-soarelui.

Se adaugă 125 ml de băutură vegetală per pahar și se amestecă bine.

Apoi pune 3 linguri de cremă de brânză vegană în fiecare pahar peste fulgi.

Se spală fructele de pădure, se scurg și se așază deasupra sosului proaspăt. Se ornează cu amarant hidratat.

Se închid borcanele și se pun la frigider pentru a se infuza timp de cel puțin o oră, de preferință peste noapte.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult