Pâine prăjită cu ceapă înăbușită la cuptor

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se curăță ceapa, se taie în fâșii subțiri și se prăjește cu zahărul în ulei de măsline.

Când ceapa s-a colorat ușor, se adaugă Chardonnay, frunzele de cimbru și un vârf de cuțit mare de sare și piper. Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute, până când lichidul aproape a dat în clocot.

Se ia de pe foc, se adaugă cașcavalul ras și se întinde amestecul de ceapă peste pâine prăjită.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 220 °C, căldură superioară și inferioară, timp de aproximativ 12-15 minute, până când se rumenesc. Se stropesc cu câteva picături de ulei de măsline proaspăt și se presară puțin piper proaspăt.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult