Paste cu Jackfruit

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se prepară farfalle conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Se clătește jackfruit-ul sub apă, apoi se pune într-un castron cu bicarbonatul de sodiu și se acoperă cu apă.

Se taie mărunt ceapa și usturoiul și se călesc în ulei de floarea-soarelui.

Se pune jackfruit-ul într-o sită, se clătește din nou bine, apoi se adaugă în tigaie și se prăjește până când devine crocant. După aceea se adaugă pasta de tomate și se prăjește. Se adaugă passata, sarea afumată, boiaua, piperul, siropul de agave, oțetul balsamic, sosul Worcester și cașcavalul ras și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 8 minute.

Amestecă farfallele direct în sos și apoi se lasă să stea timp de aproximativ 1 minut. Dacă pastele sunt prea uscate, adaugă pur și simplu 1 lingură din apa în care au fiert.

Acest lucru face ca pastele să fie gustoase și suculente.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult