Paste de roșii cu brânză vegană

Autor rețetă: Simply V

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Preîncălzește cuptorul la 225 °C, căldură superioară și inferioară.

Așază bucățile de brânză în centrul unui vas de copt. Împarte roșiile cherry tăiate în jumătate în jurul brânzei.

Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ardeiul iute. Se pun peste brânza vegană și peste roșii. Se toarnă uleiul de măsline pe deasupra și se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

Între timp, gătește pennele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi, scurge-le.

Scoate caserola din cuptor și adaugă cu grijă pastele și busuiocul tocat mărunt până când obții un sos cremos. Se condimentează cu sare și piper și apoi, se servește.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult