Quiche de spanac

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se frământă făina, grișul, margarina, sucul de plante și 1 linguriță de sare până se obține un aluat omogen. Se formează o bilă, se acoperă și se pune la frigider pentru 20 de minute.

Preîncălzește cuptorul la 200 °C cu căldură superioară și inferioară. Unge vasul pentru quiche cu ulei sau margarină moale.

Se întinde aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină sau direct în forma de quiche cu o sucitoare mică și se lasă marginea cât două degete.

Se curăță și se presează usturoiul și se amestecă împreună cu crema de brânză, uleiul de măsline, ierburile pentru salată și vegeta.

Se curăță și se taie ceapa, se spală spanacul.

Se întinde crema de brânză vegană pe bază și se acoperă cu spanac, ceapă și semințe de pin. Se condimentează cu sare și piper și se pune la cuptor timp de 40-45 de minute pe raftul din mijloc.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult