Împletitură cu gem

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Preîncălzește cuptorul la 200 °C cu căldură superioară și inferioară.

Se încălzește sucul de plante și se dizolvă în el zahărul și drojdia. Se lasă amestecul să stea cu acoperit până când drojdia face bule și s-a format o spumă.

Apoi, se adaugă făina, uleiul, sarea și vanilia și se frământă bine aluatul timp de 10 minute.

Se acoperă aluatul și se lasă să dospească într-un loc cald timp de 2 ore. După timpul de repaus, se frământă din nou aluatul.

Împarte aluatul în 3 părți și formează bucăți lungi, egale. Așază-le una lângă alta,unește-le în partea de sus și îmbină-le într-o împletitură.

Se așază împletiturile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se ung cu suc de plante.

Se presară fistic sau fulgi de migdale, după preferință. Se lasă la cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, până când se rumenesc.

Se ung împletiturile cu cremă de brânză vegană și gem și se acoperă cu fructe proaspete.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult