Ruladă bogată în proteine cu legume tartinabile
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Se pun toate ingredientele uscate într-un blender și se transformă în făină. Apoi, se pune într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor și se frământă cu ajutorul unui robot de bucătărie până când se formează un aluat uniform. Nu ar trebui să se mai lipească.
Se formează chifle mici din aluat, se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se coc la 175 °C, căldură superioară și inferioară.
Se lasă la cuptor timp de aproximativ 35 de minute. Sunt gata atunci când chiflele au o crustă frumoasă și crocantă.
Pentru crema tartinabilă, se pun toate ingredientele – cu excepția arpagicului – într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Se adaugă arpagic și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente
Număr persoane