Rulouri de patiserie cu mere și scorțișoară

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Preîncălzește cuptorul la 200 °C, căldură superioară și inferioară. Se curăță merele de coajă, se curăță de miez și se taie în cubulețe.

Se amestecă crema de brânză vegană cu piureul de mere, scorțișoara și zahărul.

Se întinde foietajul și se întinde uniform crema de mere, lăsând o margine de aproximativ 2 cm.

Se acoperă cu merele tăiate cubulețe și se rulează cu grijă.

Se taie în 6-8 bucăți egale și se pun într-o tavă mică de copt.

Lasă rulourile la copt timp de 18 minute.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult