Salată de varză cu chilli nuggets

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Pentru salata de varză, se curăță cartofii dulci de coajă și se rad mărunt împreună cu varza roșie și ghimbirul, folosind o răzătoare de bucătărie. Se adaugă sucul de portocale, uleiul de măsline, zahărul și câte un vârf de cuțit de sare și piper și se amestecă bine. Se lasă la infuzat minim 45 de minute.

Pentru sos, se încălzește margarina într-o cratiță și se adaugă treptat făina. Se încorporează laptele de orez pas cu pas. Nu trebuie să existe cocoloașe. Adaugă fulgii de ardei iute, turmericul și 1 vârf de cuțit de sare și apoi cașcavalul vegan ras. Se ia de pe foc și se lasă frișca să se topească.

Pentru nuggets, se stoarce bine lichidul din tofu cu un prosop de bucătărie și apoi se taie în bucăți de mărimea unei îmbucături.

Se amestecă făina de năut cu laptele de ovăz, boiaua, sarea și un vârf de cuțit de piper pentru a obține un sos omogen și se toarnă pe o farfurie plată. Se sfărâmă fulgii de porumb cu mâinile, se pun pe o farfurie plată, se pune și făina pe o farfurie.

Se trece tofu mai întâi prin făină, apoi în sos și în final în fulgii de porumb. Apoi se prăjesc în mult ulei încins până devin crocante.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult