Sandvișuri cu felii de cașcaval gourmet

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se amestecă drojdia cu apă caldă până se dizolvă. Se adaugă aluatul acru și se amestecă până când amestecul este omogen.

Se adaugă siropul de sfeclă de zahăr, sarea, condimentele și oțetul de mere. La final, se adaugă făina și cerealele alese.

Se amestecă totul bine și se toarnă într-o formă de pâine tapetată cu hârtie de copt. Opțional, poți presăra deasupra cereale sau fulgi de ovăz.

Pune forma de pâine la rece (!) Se preîncălzește cuptorul la 200 °C, căldură superioară și inferioară. Se lasă la cuptor timp de 50 de minute (în funcție de cuptor). Când timpul de coacere a expirat, scoate pâinea din formă și pune-o din nou fără formă în cuptorul cald și închis.

Aceasta trebuie lăsată să se răcească înainte de a o tăia.

Se ung feliile de pâine cu cremă de brânză vegană la alegere și se acoperă cu frunze de salată și felii de cașcaval vegan, după gust.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult