Supă de ceapă cu chifle umplute
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Se taie chiflele transversal, de sus până la jumătate.
Se toacă mărunt rozmarinul, se taie usturoiul în felii subțiri și se bagă în deschizăturile chiflelor tăiate, împreună cu cașcavalul ras.
Se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară un vârf de cuțit de sare și se coc la cuptorul cu convecție la 180 °C, pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 10-15 minute.
Cașcavalul vegan trebuie să fie bine topit.
Pentru supă, se taie ceapa în rondele și se rumenește în margarină până devine translucidă. Se adaugă vin alb și se lasă să fiarbă puțin.
Se adaugă smântâna de ovăz și sucul de legume și se fierbe cu capacul pus și la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.
Se pasează supa scurt cu un mixer de mână, dar numai astfel încât să rămână multă ceapă întreagă. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu chiflele de la cuptor.
Ingrediente
Număr persoane