Tigaie rustică cu cartofi și ciuperci
Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.
Număr persoane
Mediu
Proces
Cartofii se spală, se curăță de coajă și se taie în cubulețe. Se prăjesc cu mult ulei de nucă de cocos într-o tigaie, la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute, până devin crocanți, întorcându-i din când în când.
Între timp, se spală și se taie în patru ciupercile. Adaugă ciupercile în tigaie și prăjește-le timp de încă 10 minute, întorcându-le de mai multe ori.
Se amestecă crema de brânză vegană cu apa și sosul de soia într-un bol separat și se încorporează în cartofi și ciuperci.
Se condimentează cu sare și piper și se servește cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente
Număr persoane