Tigaie rustică cu cartofi și ciuperci

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Cartofii se spală, se curăță de coajă și se taie în cubulețe. Se prăjesc cu mult ulei de nucă de cocos într-o tigaie, la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute, până devin crocanți, întorcându-i din când în când.

Între timp, se spală și se taie în patru ciupercile. Adaugă ciupercile în tigaie și prăjește-le timp de încă 10 minute, întorcându-le de mai multe ori.

Se amestecă crema de brânză vegană cu apa și sosul de soia într-un bol separat și se încorporează în cartofi și ciuperci.

Se condimentează cu sare și piper și se servește cu pătrunjel proaspăt.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult