Tartă flambată

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se mărunțește drojdia proaspătă și se dizolvă în 50 ml de apă călduță. Se pune făina într-un castron și se face o gaură în centru. Se toarnă amestecul de drojdie

și se acoperă cu puțină făină de pe margine. Se adaugă ingredientele proaspete, uleiul de măsline și sarea la făină și se frământă cu un mixer de mână timp de cel puțin 3 minute sau cu mâna până când aluatul este neted și suplu.

Se frământă bine aluatul pe suprafața de lucru și se formează o bilă. Se pune într-un castron, se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă într-un loc cald timp de 2 ore. Pe o suprafață de lucru presărată cu făină, frământă aluatul subțire până când se îmbină și devine frumos și elastic. Așază aluatul întins pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Preîncălzește cuptorul la 220 °C cu căldură superioară și inferioară Pentru topping, amestecă într-un castron crema de brânză vegană cu ierburile, sarea și muștarul și condimentează cu piper.

Se curăță ceapa și se taie în inele fine. Se taie tofu în cuburi fine.

Se întinde crema pe aluatul de tartă flambată întins și se acoperă cu inelele de ceapă și cuburile de tofu.

Se lasă la cuptor timp de 8-10 minute.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult