Tofu picant cu cașcaval vegan ras

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Uşor
Durata

Proces

Se pune băutura de ovăz, pasta de migdale, turmericul, kala namak și un vârf de cuțit de piper într-un castron mic și se bate până se omogenizează.

Se taie mărunt ceapa și tofu afumat și se prăjesc în ulei de măsline până devin crocante. Apoi, se fărâmițează fin tofu natural, se adaugă în tigaie și se prăjește timp de aproximativ 2 minute. Adaugă sosul de mirodenii și cașcavalul ras și lasă-le să se prăjească încă un minut.

Se taie ardeiul iute în inele fine și se aranjează tofu prăjit pe chifle.

Se acoperă cu ardei iuți proaspeți și cu ketchup de ardei iute, după caz.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult