Vinete umplute gratinate cu brânză vegană

Autor rețetă: Katharina Kuhlmann

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se fierbe orezul în 200 ml de apă și se scurge printr-o sită. Se scobesc vinetele și se pune interiorul deoparte.

Se preîncălzește cuptorul la 200 °C cu căldură superioară și inferioară.

Se taie tofu și ceapa curățată în cubulețe. Se încălzește 1 lingură de ulei în tigaie și se prăjește interiorul vinetelor timp de câteva minute. Se adaugă vegeta și orezul și se amestecă totul bine.

Se așază vinetele scobite pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se acoperă cu

amestecul orez-vinete-tofu. Se amestecă brânza vegană rasă cu lingura de ulei într-un bol mic separat și se pune peste vinete.

Vinetele se lasă la copt timp de 15

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult