Wrap cu varză kale

Autor rețetă: Alexander Flohr

Orice lucru nou vine cu o mulțime de întrebări și nelămuriri. Aici vei găsi înspirație și resurse pentru a te bucura de un stil de viață echilibrat, bazat pe o dietă sănătoasă, pe bază de plante.

Număr persoane

-
2 persoane
+
Dificultate
Mediu
Durata

Proces

Se rup frunzele de pe tulpina de kale, se taie în fâșii foarte fine și se pun la marinat împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și câte un vârf de cuțit de sare și piper.

Tofu se taie mărunt și se prăjește în 1 lingură de ulei de măsline până devine crocant.

Se amestecă crema de brânză cu muștarul, un vârf de cuțit de sare și un vârf de cuțit de piper până se obține o cremă omogenă. Adaugă cât de multă băutură de ovăz vrei, până când obții o consistență cremoasă și mătăsoasă.

Încălzește scurt lipiile pe ambele părți într-o tigaie, fără a adăuga grăsime. Se ung cu cremă, se acoperă cu kale și tofu și se rulează.

Ingrediente

Număr persoane

-
2
+

Alte rețete

Nu am găsit rețete pentru tine.

Mai mult